Maarssen/Vleuten

Gitaarcursus 2/Gevorderdencursus

Om een vervolg te geven aan de succesvolle beginnerscursus van afgelopen seizoen, is er  ook een korte gevorderdencursus. Deze cursus is voor gitaristen die de meeste open akkoorden redelijk vlot kunnen spelen. Het lesmateriaal sluit aan op de cursus liedbegeleiding voor beginners van afgelopen seizoen. Mensen met de nodige speelvaardigheid kunnen direct al aan deze tweede cursus deelnemen. In deze cursus komen aan bod : barré akkoorden, slagmanieren zoals rock en reggae, het zoeken van akkoorden bij een bestaand liedje, muziektheorie, plektrumtechniek, liedrepertoire, tokkeltechnieken en transpositie.

De cursus omvat 10 lessen van een uur op zaterdag van 09.30-10.15 uur. Let op: vanaf november van 10.30-11.15. Locatie: het gebouw van de muziekschool aan de Gaslaan 12 in Maarssen. De lessen zijn om de 2 of 3 weken!

De lesdata zijn: 2, 16  en 30 september, 28 oktober,11 en 25 november, 9 december 2023,  13 en 27 januari, 10 februari 2024.

Gitaarcursus 1/Beginnerscursus

De cursus liedbegeleiding voor beginners is bedoeld om leerkrachten in het basisonderwijs, en ook ouders en grootouders, op weg te helpen bij het leren begeleiden van liedjes op de gitaar, voor gebruik in de klas en thuis. Voor deze cursus is geen muzikale voorkennis nodig. Het liedrepertoire is afgestemd op de onder- en bovenbouw van het basisonderwijs. In de cursus komen de volgende zaken aan bod: het stemmen van de gitaar, het lezen van akkoordsymbolen, het zoeken van akkoorden bij een bestaand liedje, muziektheorie, plectrumtechniek, liedrepertoire en aanslagmanieren.

De cursus omvat tien lessen van een uur op zaterdag van 09.30-10.30 uur in het gebouw van de muziekschool aan de Gaslaan 12 in Maarssen. De lessen zijn wekelijks!

De lesdata zijn: 4, 11, 18 en 25 november, 2, 9 en 16 december 2023, 13, 20 en 27 januari 2024.

U dient bij de cursussen zelf voor een instrument te zorgen.

De kosten van een cursus bedragen € 225,- , inclusief lesmateriaal.

Heeft u vragen, dan kunt u gerust contact  opnemen door het contactformulier in te vullen of te bellen  06-52420984. De cursus gaat door bij voldoende inschrijvingen en het is ook mogelijk om, in overleg, een cursus op locatie te verzorgen.

Na inschrijving ontvangt u een nota.

Het verschuldigde bedrag dient voldaan te zijn voor aanvang van de cursus.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s